agenda

 

Beeldentuin Keigaaf: gaat helaas vooralsnog niet door vanwege corona

Van april tot einde van het jaar staat een vijftal van mijn objecten in Beeldentuin Keigaaf van beeldhouwster Peggy Eras. Maarten Boon heeft er objecten van staal met polyester.
De opening is op zondag 5 april 2020 om 15 uur.
Keigaaf is gevestigd aan de Goudwespmeent 76 in Hilversum, heeft vrij entree en is het hele jaar open bij aanwezigheid tussen 11.00 tot 17.00 uur of op afspraak.
www.peggyeras.nl

 

Perspectief voor Posa

18 en 19 juli 2020 tussen 11 en 18 uur
Een benefiet kunstverkoop ter ondersteuning van het Lelystadse vestzaktheater Posa in coronatijd. Diverse kunstenaars bieden – veelal tegen gereduceerde 'Posa' prijzen – werk te koop aan. De opbrengst is voor het theater.
De verkoopexpositie wordt gehouden in theater Posa, Kempenaar 01-10 Lelystad

Museum Gouda: Talenten van de Nederlandse Keramiek Opleiding

Van 4 september 2020 t/m 10 januari 2021
Deze expositie toont (nieuw) werk van oud-cursisten van Mieke de Groot. Zij namen allen in de loop van de jaren deel aan het door Mieke gegeven Extra Leerjaar Handvormen op de SBB. In deze expositie is ook een werk van mij te zien.
www.museumgouda.nl

Tour of Art Flevoland

Dit jaarlijkse kunstfestijn was gepland in het weekend van 3 en 4 oktober 2020. Ook dit moest helaas worden afgelast. Mogelijk komt er in het genoemde weekend een vervangende activiteit onder de titel Kunsttour 2.0
www.tourofartflevoland.nl

 

Museum Nagele

Van 3 juni t/m 29 augustus 2021 exposeer ik samen met kunstenaars Marianne Alting Brooijmans en Han Lammers in Museum Nagele.
www.museumnagele.nl


Art en Leen

Bij Kunstuitleen galerie Art en Leen is een aantal van mijn werken te koop..
Art en Leen is gevestigd in de Kubus, Agorabaan 3 in lelystad.
www.artleen.nl